Grau Intreg - Nutritie optima si echilibrata

O noua fabrica Vel Pitar in Braila!

"Peste 1.000.000 de familii ne consuma zilnic produsele. Acum am venit si in orasul tau! Vino sa ne cunosti!"

Incepand din luna mai, continuand traditia inovarii si a investitiilor in tehnologie, Vel Pitar a deschis portile unei noi fabrici de panificatie, in orasul Braila.

De la painea proaspata la painea feliata, folosind o varietate de retete, oferim acum consumatorilor nostri din zona Braila, paine cu secara, paine cu faina integrala Grau Intreg sau painea rotunda cu faina neagra. Pentru ca fiecare zi este diferita, brutarii nostri se straduiesc sa rasfete si sa surprinda consumatorii cu produse gustoase, dar si sofisticate, satisfacand astfel micile nevoi de fiecare zi, sau marile sarbatori ale anului.

Cu grija deosebita pentru detalii, pastrand savoarea retetelor traditionale, Vel Pitar aduce inovatii in fiecare an pe toate categoriile de produse din portofoliu - toate pentru a satisface cat mai bine gusturile consumatorilor. Dovada o fac repetatele premii castigate la diverse concursuri de panificatie si patiserie de catre echipele de specialisti Vel Pitar.

La Vel Pitar investim permanent in obtinerea de produse sanatoase care au drept caracteristici definitorii valoarea nutritiva ridicata si un continut bogat in ingrediente cu rol benefic asupra organismului. De aceea in 2011 Vel Pitar a lansat painea Grau Intreg - un produs unic in Romania, cu valoare adaugata pentru consumatori prin beneficiile functionale pe care le ofera.

Multumim inca o data consumatorilor pentru increderea acordata si le promitem ca vom oferi in continuare aceleasi produse proaspete, sanatoase si gustoase, in care pot avea incredere!

Ce ai vrea sa mai stii despre noi:

 

Grau Intreg

 

Tehnologia Keine Touch

 

Mereu paine proaspata si gustoasa

 
 
Cand am lansat painea Grau Intreg, am pus alaturi de bobul intreg de grau, inovatie si pasiune pentru a crea o paine care sa contina mai multe fibre si vitamine. Si am reusit sa cream un produs unic in Romania, cu un procedeu de productie care foloseste intreg bobul de greu si cu un gust deosebit. O paine pentru o dieta sanatoasa si echilibrata. O paine unica in Romania. Afla mai multe...
 
Panificatia ambalata de la Vel Pitar are la baza utilizarea conceptului revolutionar KEINE TOUCH - produs neatins. Este vorba de cea mai moderna tehnologie care a impus un nou standard in panificatie. Painea rezultata, toast sau speciala, este ambalata in pungi inchise ermetic, intr-un mediu complet igienic, oferind garantia ca primul care atinge produsul este doar consumatorul final.
 
Am pastrat caietele cu retetele si oamenii dedicatii meseriei de brutar. Am combinat maiestria de brutari cu inovatia si expertiza. Si acestea pentru a va aduce pe masa, in fiecare zi, acea paine proaspata si gustoasa care iti rasfata simturile.
 

Va multumim pentru vot!