Toate beneficiile bobului de grau
pentru o alimentatie sanatoasa

 

Painea Grau Intreg de la Vel Pitar
"Prin painea Grau Intreg, Vel Pitar a reusit sa pastreze toate proprietatile nutritive ale bobului de grau, creand astfel o paine unica in tara noastra. Grau Intreg este o paine a sanatatii si o recomand tuturor persoanelor, deoarece asigura o nutritie optima si echilibrata." Acad. Prof. Univ. Dr. Constantin Ionescu Tirgoviste,
Directorul Institutului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "Nicolae Paulescu"
whole grain council

În comparație cu pâinea albă, pâinea GRÂU ÎNTREG are:

FĂRĂ E-URI, FĂRĂ CONSERVANȚI

GRÂU ÎNTREG este probabil cea mai sanatoasă pâine din România, realizată printr-un proces unic de măcinare a grâului, astfel încât toate proteinele și vitaminele conținute în bob se regăsesc în făină.

 

Tu ce parere ai?

Produse noi din gama GRÂU ÎNTREG

GRÂU ÎNTREG cu seminte

GRÂU ÎNTREG toast

GRÂU ÎNTREG rotunda

Grau intreg cu seminte Grau intreg cu seminte Grau intreg cu seminte

 

I. Despre painea Grau Intreg
hands II. Beneficii pentru sanatatea ta
III. O dieta sanatoasa

Despre painea GRÂU ÎNTREG

trimite prietenilor | citeste si alte articole
Despre cerealele integrale

 

  1. Ce este Painea Grau Intreg
  2. Cum recunosti un produs din cereale integrale
  3. Beneficiile consumului de paine Grau Intreg
  4. Istoricul consumului de cereale integrale
  5. Faina integrala vs. faina alba

 

1. Ce este painea GRÂU ÎNTREG

Faina integrala este obtinuta prin macinarea 100% a boabelor de grau, datorita folosirii unor tehnologii unice si performante. La o macinare de grau obisnuita, se pierd invelisul si germenele din bobul de grau, irosindu-se astfel in jur de 25% din proteinele unui bob, impreuna cu alti 17 nutrienti importanti!

In componenta painii Grau Intreg sunt prezente toate toate cele 3 parti componente ale cerealelor integrale: invelis, miez (endosperm) si germene.

grau intreg Germenele este situat la baza bobului, fiind raspunzator de formarea unei noi plante, atunci cand se intrunesc conditiile optime. El are un continut mare de vitamina B, dar si proteine, minerale si grasimi sanatoase. Miezul (endospermul) este partea cea mai voluminoasa a bobului, ajungand sa reprezinte si peste 80% pentru anumite soiuri din masa totala a bobului; el este furnizorul de resurse pentru germene. Contine carbohidrati, proteine, vitamine si minerale. Invelisul exterior al miezului, contine fibre, antioxidanti, vitamine. Prin operatiunile obisnuite de macinare si rafinare a boabelor, se pierd invelisul si germenele, ramanand numai endospermul. Fara aceste elemente in jur de 25% din proteinele bobului sunt pierdute.

Cei mai multi dintre noi stim ca fructele si legumele sunt surse importante de fibre si antioxidanti, insa painea Grau Intreg este una dintre principalele surse de fibre, vitamine si minerale naturale. Painea Grau Intreg contine din belsug fibre, vitamine din gama B, fier si vitamina E, cat si antioxidanti valorosi care nu sunt prezenti in fructe sau legume. Cele mai multe vitamine si minerale se regasesc in invelis si germen. Astfel, in invelis se gasesc 43 de grame de fibre, in germen 14, iar in miez doar 4 (cantitati exprimate la 100 grame de cereale integrale).

mergi sus

 

2. Cum recunosti un produs din cereale integrale

Pe piata exista mai multe feluri de paine care pretind a fi facute din faina integrala de grau si au denumirea de paine intermediara . Culoarea inchisa a acestora se obtine prin adaugarea in faina a unor coloranti sintetici sau articificali sau prin combinarea cu caramel (zahar ars) sau faina de malt.

Painea neagra care era consumata de bunicii nostri a disparut din alimentatie si a fost inlocuita de paine alba colorata in negru! Din aceasta cauza este important sa verificati care sunt ingredientele unei paini. Procentul de faina integrala este mentionat pe ambalaj si pentru a fi sigur ca este o paine sanatoasa acesta trebuie sa fie "100% Faina Integrala". Orice procent mai mic poate sa ascunda ingrediente care consumate pe termen lung va afecteaza sanatatea.

Faina Grau Intreg nu contine aditivi, coloranti, alte substante; culoarea inchisa se obtine in mod natural ca urmare a prezentei invelisului bobului de grau in faina. Cu alte cuvinte este painea sanatoasa care se manca odinioara in Romania. In tarile dezvoltate veti gasi in magazine care promoveaza o alimentatie sanatoasa paine Grau Intreg promovata sub marca "Whole Grain".

Faina Grau Intreg are continut mare in fibre insolubile, minerale si vitamine (B3, B6, acid folic ) si cu 15% mai mic in carbohidrati in comparatie cu faina "integrala" de pe piata.

mergi sus

 

3. Beneficiile consumului de paine GRÂU ÎNTREG

Consumul de paine Grau Intreg aduce numeroase beneficii pentru sanatate:

  • Este o sursa considerabila de fibre, fiind superioara din acest punct de vedere fata de restul produselor din cereale integrale;
  • Fibrele provenite din cereale integrale ajuta la reducerea nivelului colesterolului din sange si scad riscul aparitiei bolilor cardio-vasculare;
  • Alimentele pe baza de cereale integrale si in special painea integrala Grau Intreg ofera o senzatie de satietate ajutand astfel la mentinerea greutatii corporale si fiind un ajutor de nadejde in cadrul oricarui regim de slabire.

Painea Grau Intreg este o sursa pretioasa de nutrienti:

  • vitamine din gama B (tiamina, riboflavina, niacina si acid folic) ce asigura un metabolsim echilibrat in organism;
  • acidul folic, una dintre vitaminele continute de cerealele integrale ajuta la producerea hematiilor in organism;
  • fierul din cerealele integrale este implicat in transportul oxigenului la nivel celular;
  • magneziul ajuta la consolidarea sistemului osos si la eliberarea energiei la nivel muscular;
  • seleniul sustine buna functionare a sistemului imunitar.

mergi sus

 

4. Istoricul consumului de cereale integrale

Cerealele au fost alimentul de baza al oamenilor inca din vremuri stravechi. Alimentatia simpla, bazata exclusiv pe produse naturale si cu un grad de prelucrare aproape de zero a fost cea care a stat la baza a intregi civilizatii. O dieta simpla si naturala, cat mai aproape de natura, era considerata inca din secolele trecute ca fiind cheia unei vieti indelungate si sanatoase.

In satele romanesti exista credinta ca boabele de grau au inscrise pe ele imaginea lui Iisus. De aceea, painea este sfanta, "painea cea spre fiinta" din cea mai puternica rugaciune, "Tatal Nostru". Graul era socotit planta sacra, simbolul soarelui si al pamantului, avand virtuti tamaduitoare si magice.

Cu faina obtinuta din boabele primelor spice secerate se cocea o paine care era impartita copiilor din sat pentru ca graul sa fie curat ca sufletul de copil, apoi se faceau turte in care erau amestecate ierburi pentru alungat spiritele rele. Micile boabe de cereale nu erau doar hrana, ci si medicament, remediu magic si simbol al vietii. Dupa aproape un secol, incepem sa redescoperim miracolul din bobul de grau.

mergi sus

 

5. Faina integrala vs. faina alba

Faina Grau Intreg produsa de 7Spice este obtinuta prin macinarea 100% a bobului de grau (spre deosebire de alti producatori care macina bobul de grau in procent de aproximativ 70 - 75%).

Prin macinarea integrala a bobului de grau se pastreaza toate elementele nutritive ale produsului: minerale, vitamine, fibre, aminoacizi, glucide, lipide.

Comparativ cu faina alba, faina integrala contine cu 400% mai multe vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12) si minerale si cu 500% mai multe fibre (valori certificate in laboratoarele de profil pentru faina Grau Intreg). Faina integrala nu predispune la obezitate, este bine tolerata de persoanele cu afectiuni digestive. Produsele realizate din faina integrala au un aport caloric scazut.

De ce faina Grau Intreg?

  • Bobul de grau este macinat in proportie de 100%;
  • Spre deosebire de faina integrala existenta in comert, din care se obtin produse dense, innecacioase, din faina Grau Intreg se obtin produse care se apropie de produsele din faina alba prin: volum si senzatie la masticatie, finete, aspect interior si exterior (produse pufoase, "crescute");
  • Faina Grau Intreg pastreaza functionalitatea unei faini albe si aduce in plus avantajele fainii integrale.

mergi sus

mergi la inceputul paginii

Beneficii pentru sanatatea ta

trimite prietenilor | citeste si alte articole
Beneficii pentru sanatate
  1. Grau Intreg pentru sanatatea ta
  2. Alimentatia pe baza de Grau Intreg curata si protejeaza tubul digestiv
  3. Cerealele integrale scad riscul de insuficienta cardiaca
  4. Cerealele integrale protejeaza impotriva cancerului
  5. Spune nu osteoporozei!
  6. Grau Intreg impotriva diabetului de tip 2
  7. Consumul de paine Grau Intreg este benefic pentru copii

 

1. GRÂU ÎNTREG pentru sanatatea ta

Beneficiile aduse sanatatii prin consumul de paine Grau Intreg de la Vel Pitar provin din substantele nutritive si fibre gasite in intregul bob de grau.

Care sunt principalele beneficii pentru sanatate ce pot fi obtinute prin consumul de grau macinat integral?

  • Reducerea riscului de aparitie a bolilor de inima cu 25 – 36%
  • Reducerea riscului de aparitie a diabetului zaharat de tip II cu pana la 31%. Cu un continut de Mg de 3.7 ori mai mare decat al unei fainuri integrale clasice si de 26.7 ori mai mare decat ale unei fainuri albe, ajuta la reducerea riscului de aparitie a diabetului zaharat de tip II. Magneziul este un mineral ce actioneaza drept co-factor pentru mai mult de 300 de enzime din organism, incluzand aici enzimele implicate in secretia insulinei si mentinerea glucozei in limite normale.
  • Reducerea riscului de aparitie a cancerului cu 21 – 43%. Invelisul din grau are rolul de a accelera metabolismul estrogenului, care este cunoscut a fi promotorul cancerului de san.
  • Reducerea riscului de aparitie a accidentelor vasculare cerebrale, a rezistentei la insulina, a obezitatii si moartii premature cu pana la 37%

Alte beneficii includ un control mai bun al greutatii si o scadere considerabila a tensiunii arteriale ca urmare a continutului ridicat de fibre insolubile (de doua ori mai multe decat in cazul unei fainuri integrale clasice si de pana la 8 ori in cazul celei albe). Acestea au ca efect nu numai accelerarea tranzitului intestinal, dar si reducerea secretiilor acizilor biliari (cantitatile excesive contribuie la formarea caliculilor biliari), cresterea sensibilitatii la insulina si reducerea trigliceridelor (grasimile din sange).

mergi sus

 

2. Alimentatia pe baza de GRÂU ÎNTREG curata si protejeaza tubul digestiv

Ai un prieten cu probleme digestive? Recomanda-i painea Grau Intreg!

Alimentatia pe baza de grau curata si protejeaza tubul digestiv, regleaza de la sine greutatea corporala, imbunatateste asimilarea mineralelor necesare organismului si confera tonus psihic si intelectual. Insa este vorba de graul integral si nu de variantele prelucrate, din care s-au indepartat aproape toate vitaminele si mineralele cu efecte curative. Iar painea Grau Intreg de la Vel Pitar este cea mai buna sursa de grau integral!

In spitalele franceze s-a facut un experiment pe doua loturi de pacienti suferind de diferite tulburari digestive: un lot a fost hranit cu paine neagra si preparate din grau integral, iar lotul martor a urmat regimul alimentar cu paine si produse fainoase obtinute din faina alba. Rezultatele au fost uimitoare: la pacientii care au consumat produse cu grau integral vreme de cateva saptamani s-a remarcat nu doar o rezolvare mult mai rapida a problemelor digestive (hipoaciditate, diskinezie biliara, colita etc.), ci si o reglare a greutatii, disparitia unor probleme dermatologice cronicizate, precum si o stare de vioiciune si tonus psihic care nu s-a observat la lotul martor. In urma acestui studiu si a altora de acest gen s-a ajuns la concluzia ca simpla lasare a graului in forma sa naturala si consumarea preponderenta a painii din faina integrala ar duce la injumatatirea problemelor digestive si nu doar a lor.

mergi sus

 

3. Cerealele integrale din painea GRÂU ÎNTREG scad riscul de insuficienta cardiaca

Ai un prieten cu probleme cardiace? Recomanda-i painea Grau Intreg!

In cazul populatiei varstnice din SUA, insuficienta cardiaca este prima cauza de spitalizare. Un studiu publicat in 2007 in SUA, urmarit de "Healthy Study" arata ca oamenii care consuma zilnic o portie de cereale integrale au un risc de insuficienta cardiaca cu 30% mai scazut. Studiul a urmarit 21376 barbati vreme de 20 de ani, fiind primul de aceasta dimensiune si cu o asemenea durata. In 20 de ani au fost inregistrate 1018 cazuri de insuficienta cardiaca. Riscul de aparitie al bolii scade proportional cu numarul portiilor de cereale integrale consumate zilnic. Astfel, comparat cu nici o portie (valoarea etalon), o portie de cereale integrale pe saptamana scade riscul de insuficienta cardiaca cu 8%. La un consum intre 2-6 portii de cereale, riscul se reduce cu 21%, iar mai mult de 7 portii pe saptamana scad cu 30% acest risc.

mergi sus
 

4. Cerealele integrale protejeaza impotriva cancerului

40 studii despre cancere si polipi colonici au constatat ca riscul mediu a fost cu 34% mai mic daca s-a comparat consumul crescut respectiv redus de cereale integrale. Riscul majoritatiii cancerelor a fost cu 20-50% mai mic.

mergi sus

 

5. Spune nu osteoporozei!

Cineva din familia ta sufera de osteoporoza? Recomanda-i painea Grau Intreg!

Specialistii au descoperit ca in aparitia osteoporozei nu este implicata doar lipsa calciului din dieta, ci si cea a vitaminei D. Conform unor studii recente, persoanele cu deficit de vitamina D absorb mai putin de 10% din calciul adus prin alimentatie. Cu alte cuvinte, chiar daca organismul primeste destul calciu, in absenta vitaminei D absorbtia lui este ineficienta, iar consecintele sunt aceleasi: demineralizarea structurilor dure. Necesarul zilnic al unui adult de vitamina D este in jur de 200 UI, in timp ce al unui varstnic este de 400-600 UI/zi. Printre produsele bogate in vitamina D se numara laptele integral si chiar cerealele integrale.

mergi sus

 

6. GRÂU ÎNTREG impotriva diabetului de tip 2

Cerealele integrale sunt bogate in acid ferulic si alti polifenoli, iar intr-un studiu al "Health Study - Boston", a fost aratat la o comparatie intre aportul cel mai mare cu aportul cel mai mic de cereale integrale ca riscul de diabet tip 2 a fost redus cu 38%.

Oamenii care locuiesc in zone in care cerealele nerafinate intreg constituie o parte importanta din dieta sunt presupuse a avea o incidenta mai mica de probleme intestinale si intestinului, cum ar fi cancerul de colon, diverticuloza, si hemoroizi, decat cei care traiesc in tarile industrializate din Europa si America de Nord, in cazul in care cerealele sunt mai putin o componenta importanta a regimului alimentar.

mergi sus

 

7. Consumul de paine GRÂU ÎNTREG este benefic pentru copii

Bazele unei sanatati optime au adesea originea in copilarie, iar atunci multi copii si adolescenti consuma alimente grase, sarate si dulciuri. La varsta de 20 de ani, multe persoane nu sunt atat de sanatoase pe cat ar trebui sa fie, deoarece nu fac suficient exercitiu fizic sau dieta lor nu este bogata in antioxidanti sau alti nutrienti.

Cercetarile au aratat ca acei copii care mananca in mod regulat paine integrala manifesta un risc mai mic de obezitate si diabet zaharat, impreuna cu scaderea colesterolului, reducerea riscului de astm si acnee.

mergi sus

mergi la inceputul paginii

GRÂU ÎNTREG pentru o dieta sanatoasa

trimite prietenilor | citeste si alte articole
Beneficii pentru mentinerea greutatii

 

  1. Cerealele integrale si alimentatia sanatoasa
  2. Consumul de fibre nu inseamna o noua dieta
  3. Painea Grau Intreg ajuta la mentinerea greutatii corporale
  4. De cate fibre au nevoie femeile? Dar barbatii?
  5. Efectele unei diete sarace in fibre

 

1. Cerealele integrale si alimentatia sanatoasa

Adoptarea unui regim alimentar sanatos nu inseamna ca trebuie sa renuntam la mancarurile preferate. Varietatea culinara si cantitatea moderata sunt reguli esentiale in mentinerea unui aport nutritiv echilibrat.

"Piramida alimentelor" prevede un regim alimentar echilibrat, bazat mai ales pe legume si fructe, aflate la baza piramidei, si portii mai mici din produsele alimentare de care organismul nostru are mai putina nevoie, precum grasimile si zaharul.

  • 33% fructe si legume – ajuta la imbunatatirea starii generale de sanatate, reducand in acelasi timp riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Din fructe si legume organismul absoarbe vitamina A, vitamina C, acid folic si minerale precum: fierul, calciu si magneziu.
  • 33% paine, cereale si cartofi – ofera organismului energia necesara pentru intreaga zi, aceste alimente sunt o sursa eficienta de fibre, complexul vitaminic B, calciu si fier. Pentru o cantitate mai mare de fibre pot fi consumate cerealele integrale si produsele din faina integrala.
  • 12% carne, peste si alte produse ce contin proteine - elemente importante pentru o dieta echilibrata deoarece contin proteine, vitamine si minerale – fier, zinc si vitamina B12. Uleiul de peste contine acizi grasi polinesaturati, omega-3, care fac parte din grupa acizilor grasi esentiali, ce joaca un rol principal in scaderea riscului aparitiei afectiunilor cardiovasculare.
  • 12% lapte si produse lactate – calciul, un mineral vital pentru sanatatea oaselor, proteinele si importante vitamine, precum: A, B12, B2 si D, se gasesc in lapte si in produsele lactate.
  • 9% grasimi si zahar – este recomandat sa fie consumate ocazional si in cantitati reduse.

mergi sus

 

2. Consumul de fibre nu inseamna o noua dieta

Fibrele au foarte multe beneficii printre care reglarea nivelului de colesterol, scaderea nivelului de presiune a sangelui, reglarea nivelului de zahar din sange si mentinerea greutatii corporale. Consumul de fibre nu inseamna ca trebuie sa adopti o noua dieta, ci doar sa adaugi cantitati de fibre in plus, intr-o modalitate simpla.

Si atunci cand esti la cumparaturi, tine minte ca produsele care au cel putin 4 grame de fibre sunt o sursa buna de fibre. Painea Grau Intreg are mai mult de 10 grame de fibre.

mergi sus

 

3. Cerealele integrale ajuta la mentinerea greutatii corporale

Stii pe cineva care are probleme cu greutatea? Recomanda-i Painea Grau Intreg!

Datorita continutului ridicat de fibre, cerealele integrale ajuta la mentinerea greutatii corporale in limite "sanatoase". Intr-un studiu al Scolii Medicale de la Harvard, facut pe o perioda de 12 ani, s-a ajuns la concluzia ca o crestere in greutate a fost asociata persoanelor consumatoare de produse din faina rafinata, dar nu si celor care consumau produse din faina integrala.

La consumatorii de produse integrale s-a descoperit o incidenta cu 38% mai mica a sindromului metabolic,(manifestat prin obezitate, un nivel scazut de colesterol de protectie (HDL), trigliceride crescute si hipertensiune arteriala) si care duce la boli de diabet de tip 2 si boli cardio-vasculare. Combinatia de grasimi sanatoase, carbohidrati si proteine din faina integrala este cel mai eficient si la indemana mod de a micsora riscul aparitiei acestuia.

mergi sus

 

4. De cate fibre au nevoie femeile? Dar barbatii?

Crezi ca mananci suficiente fibre intr-o zi? Nu fi asa sigur! Cei mai multi dintre noi nu reusesc sa consume suficient de multe fibre incat sa isi asigure necesarul zilnic. Cantitatea de fibre pe care o consumam zilnic este de 10 – 15 g sau mai putin de atat.

Nutritionistii sugereaza un consum de fibre intre 25 – 35 de grame pe zi, unii experti spun si mai multe. Institutul de Medicina recomanda consumul de fibre in functie de gen. Astfel, pentru femeile cu varsta cuprinsa intre 19 – 30 de ani, se recomanda 25 de grame de fibre pe zi, iar pentru femeile cu varsta cuprinsa intre 31 – 50 de ani, 21 de grame de fibre pe zi. O alimentatie bogata in fibre poate reduce la jumatate riscul aparitiei cancerului la san, conform unui studiu realizat de o echipa de cercetatori britanici, publicat in International Journal of Epidemiology, in cadrul Universitatii din Leeds. Dieta bogata in fibre, prezente in painea Grau Intreg, poate proteja femeile tinere impotriva cancerului la san, reducand nivelurile de hormoni la femeile tinere. La studiu au participat 35.000 de femei care au fost monitorizate timp de sapte ani.

In cazul barbatiilor, consumul zilnic de fibre pentru cei cu varsta cuprinsa intre 19 – 30 de ani este de 38 de grame, iar pentru cei cu varsta cuprinsa intre 31 – 50 de ani, se recomanda consumul a 30 de grame de fibre.

mergi sus

 

5. Efectele unei diete sarace in fibre

O alimentatie saraca in fibre poate face mai mult rau decat sa afecteze sanatatea colonului. O dieta cu continut scazut de fibre poate provoca aparitia bolilor de inima, creste riscul atacurilor cerebrale, creste tensiunea arteriala sau provoaca aparitia diabetului zaharat.

Conform unui studiu aparut recent in Jurnalul American de Nutritie Clinica (AJCN), dupa sase zile in care pacientilor li s-a administrat o dieta saraca in fibre, acestia au inregistrat o creste a nivelul trigliceridelor de 45% peste nivelul normal. Cand li s-a administrat o dieta bogata in fibre, pentru aceeasi perioada de timp, nivelul crescut al trigliceridelor a scazut sub valoarea initiala.

Trigliceridele sunt la fel de periculoase ca nivel ridicat de colesterol pentru ca duc la cresterea riscului de accident vascular cerebral, provoaca atacul de cord si sindromul metabolic, care include factori precum obezitatea si hipertensiune arteriala.

mergi sus

mergi la inceputul paginii

Ce spun consumatorii de paine GRÂU ÎNTREG?

recomanda prietenilor | citeste despre Grau Intreg
testimoniale

Niciodata nu mi-a placut painea alba, de fapt de cele mai multe ori mananc doar crusta care pare intr-adevar coapta. Miezul mi s-a parut intotdeauna nesanatos. Mi-a atras atentia o reclama pe internet si asa am aflat de painea Grau Intreg, o paine delicioasa si mult mai sanatoasa decat ce am mancat pana acum. Acum stiu ca mananc paine integrala adevarata si nu paine alba vopsita cu caramale de "brutaria" de la cotul strazii. Felicitari Vel Pitar!

Liviu Andronic, 29 ani, Cluj

 

Bravo Vel Pitar pentru aceasta paine care vine in intampinarea nevoilor oamenilor ca mine, preocupati sa manance sanatos. Felicitari pentru reusita de a face din cea mai sanatoasa paine si una foarte gustoasa, exact cum imi place.

Dorin Manea, 34 ani, Bucuresti

 

Am cumparat prima data din intamplare painea Grau Intreg. Dar de atunci o caut in fiecare magazin in care intru. Sper sa o pot gasi in orice supermaket sau hypermarket din oras, pentru ca nu am un magazin preferat in care imi fac cumparaturile.

Marin Tomescu, Bucuresti

 

Painea e foarte gustoasa si nu e inecacioasa deloc, asa cum ma asteptam, fiind suta la suta integrala. Am inceput de o saptamana aproape sa mananc cate 2 felii dimineata si 2 la pranz, evit mancarurile grase si cu sos si deja ma simt mult mai usoara.

Magda Petrea, 27 ani, Bucuresti

 

Problemele mele digestive AU DISPARUT, iar datorita consumului de paine Grau Intreg la fiecare masa principala (mananc 2 felii de paine la o masa) s-au mai diminuat si problemele cu acneea.

Ionut Mirescu, Ploiesti

 

Cel mai bun lucru este ca privesc painea 100% integrala cu alti ochii. Painea Grau Intreg m-a ajutat sa adopt un regim alimentar sanatos, fara sa apelez la vreo dieta pretentioasa, si m-a facut sa constientizez importanta consumului de cereale integrale pentru organism. Nu numai ca painea este satioasa, dar este si foarte buna la gust.

Mariana Nita, Bucuresti

 

Pofta mea de mancare este mult mai mica, si de cand am inceput sa consum paine Grau Intreg, diminetile in care imi pregatesc sendvisuri sunt o placere.

Ioana Spancovici, 38 ani, Tulcea

 

Am slabit, ma simt mai plin de viata atat psihic, cat si intelectual. Recomand fiecaruia painea 100% integrala Grau Intreg, pentru asimilarea mineralelor necesare organismului.

Ovidiu Dumitrascu, 47 ani, Craiova

 

Aceasta paine mi-a schimbat viata. Am fost atat de incantata cand a aparut si cand am vazut ca este 100% integrala, fara E-uri si fara conservanti, incat mi-am permis sa ma bucur din nou de sendvisuri. Am incercat foarte multe tipuri de paine integrala, dar pe niciun produs nu era mentionat "paine 100% integrala". Isi pastreaza prospetimea si daca o tin la frigider, dar deobicei o las afara, in cosul de paine.

Madalina, 29 de ani, Bucuresti

 

Fiul meu de 8 ani a incercat toate tipurile de paine fara gluten, si nu m-am impotrivit, dar de cand a aparut painea Grau Intreg prepar gustarile numai cu acest tip de paine. Painea 100% Grau Intreg ii confera o stare de energie pe tot parcursul zilei si este satioasa. Sunt foarte multumita de ea!

Olimpia Ana-Maria Iosif, 41 de ani, Arad

 

mergi sus

mergi la inceputul paginii